Valentin-napon otthonunkba költözik a TRIP WebSzínház

https://kep.index.hu/1/0/3663/36639/366391/36639185_2798727_7b206dd6fa6fb325d966d95b7ed6d56e_wm.jpg
Megosztás/Share

Valentin-nap alkalmából ingyenesen elérhetők a TRIP WebSzínház online előadásai. Az állóhajón működő teátrum a járványhelyzet miatt kezdte el digitálisan terjeszteni kulturális tartalmait, és felismerve az ebben rejlő lehetőséget az idei évadban olyan új repertoárt is kínál, amelyet kifejezetten a virtuális térre terveztek.

A TRIP Hajó saját platformján, a www.webszinhaz.com oldalon közvetíti élő és rögzített színházi előadásait, irodalmi estjeit, táncelőadásait. Az évadban számos zenei program is helyet kapott, az ingyenes nap keretében visszanézhetők a többi között

  • a Budapest Bár ünnepi koncertjei,
  • a Kiscsillag előszilveszteri koncertje,
  • Szőke Szabolcs önálló estje,
  • a Szakértők előadásában legendás színházi dalok,
  • a Kéknyúl és a Kollár-Klemencz Kamarazenekar koncertfelvételei.

Elérhetők a TáncKedd sorozat keretében bemutatott kortárs táncszínházi előadások, valamint gyermekszínházi darabok is. A kínálatban szerepel a Rejtő Jenő regényéből készült, a Budapest Bárral együttműködésben bemutatott, Keresztes Tamás rendezte nagy sikerű előadás: 

A tizennégy karátos autó.

A műsortárban főiskolás hallgatók bemutatói is helyet kaptak. 

Visszanézhetők a VírusTV epizódjai, amelyek a napjainkban mindenkit foglalkoztató járványügyre fókuszálnak – kicsit másképp. Elérhetők az Első Magyar KaranténSzínház égisze alatt született Karanténdráma sorozat felolvasóestjei – köztük angol nyelvű előadások is.

A széles spektrumú repertoárt Valentin-nap alkalmából vasárnap este 7 órától éjfélig ingyenesen érheti el bárki. 

Megosztás/Share

Forrás: https://index.hu/kultur/2021/02/14/trip-webszinhaz-online-valentin-nap-ingyenesen/