Bidenék végigcukiskodták a Valentin-napot

https://images.hvg.hu/image.aspx?id=e589aea1-bce1-4f2e-87d2-a0da0aac26dd
Megosztás/Share

Az elnök és a first lady sétált egyet a kutyákkal, és közben nem csináltak mást, csak kedvesek voltak.

Valentin-nap alkalmából hatalmas, felirattal ellátott szívek jelentek meg a Fehér Háznál. Az installáció ötlete Jill Bidentől származik, a kezdeményezésére olyan pozitív csengésű szavakat írtak fel a szívekre, mint szerelem, hála, együttérzés, család, bátorság vagy gyógyulás.

Az ünnepi dekorációt egy reggeli séta keretében megtekintette az elnöki pár is, és ha már ott volt néhány újságíró, válaszoltak a kérdéseikre. A laza beszélgetésből gyors internetes siker lett, nagyon sok embert lenyűgözött ugyanis, hogy mennyire nem volt benne semmi rendkívüli. Az egyszerűséggel és a kedvességel nem tudtak betelni az emberek.

Jill Biden elmondta, hogy a dekorációval egy kis örömet szeretett volna becsempészni az emberek életébe, különösen, hogy a járvány miatt sokan maguk alatt vannak. Joe Biden pedig elárulta, hogy a felesége kedvenc ünnepe a Valentin-nap, az alelnöksége idején például telefestette a Fehér Ház ablakait „Joe szereti Jillt” feliratokkal. Közben persze szó esett a két, az elnöki pár körül tébláboló kutyáról is.

A csevegés közben az egyik riporter felvetette, hogy legközelebb mindenkinek hozhatnának kávét, mire Biden fogta a kezében lévő poharat, és odaadta az egyik újságírónak, hangsúlyozva, hogy még csak bele sem kóstolt. Végül mindenki boldog Valentin-napot kívánt mindenkinek.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

Megosztás/Share

Forrás: http://hvg.hu/elet/20210215_Bidenek_vegigcukiskodtak_a_Valentinnapot#rss