Ők a covidos összeesküvés-gyártók feketeövesei

https://kep.index.hu/1/0/3668/36681/366815/36681557_2801897_59fac0a0622404197d879f77d5e79def_wm.jpg
Megosztás/Share

Amióta először meghallottuk a koronavírus szót, azóta szökkennek szárba a legkülönfélébb összeesküvés-elméletek. Mondhatjuk persze, mindez érthető, hiszen sokáig több volt a kérdés, mint a válasz. Az emberek nem szeretik a légüres tereket, választ akarnak. Lehetőleg azonnal, és könnyen érthetőt

A kérdések kérdése pedig nem más, mint hogy honnan származik a vírus: laboratóriumból szökött meg, esetleg szándékosan megszöktették, és biológiai fegyvernek szánták? 

Milliók avanzsáltak virológussá és titkosszolgálati szakértővé az elmúlt egy évben. 

De létezik egy kemény mag.

Az AP amerikai hírügynökség az Atlanti Tanács (nemzetközi ügyekkel foglalkozó amerikai think tank) digitális kriminalisztikai kutatólaboratóriumával azonosította azt a hét alapforrást, ahonnan azok az elméletek erednek, megnevezve azokat, akik a leghatásosabb propagandát fejtették ki.

Közös bennük, hogy „leleplező” weboldalaikkal és médiaszerepléseikkel tízmilliók képzeletét ragadták meg világszerte. 

Francis Boyle Harvardon végzett ügyvédprofesszornak (Illinois-i Egyetem) nincs biológusi vagy virológiusi végzettsége. Viszont nevéhez kötődik egy biológiai fegyvereket betiltásáról szóló 1989-es törvény kidolgozása. Adott tanácsot Bosznia-Hercegovina kormányának és a Palesztin Hatóságnak is.

  • Boyle szerint a koronavírus nem más, mint egy génmanipulált biológiai fegyver, és az immunrendszert gyengítő HIV-vírus nanotechnológiás bütykölésével hozták létre, amerikai kutatók segítségével. 
  • Egy titkos vuhani laboratóriumból került ki, nem a helyi piacról.
  • Az igazságot orvosok, tudósok és vezetők ezrei próbálják eltitkolni. Sikertelenül.
  • Azt is állítja, hogy a Microsoft alapítója, Bill Gates részt vett a szúnyogok által terjesztett Zika-vírus terjedésében.

Igor Nikulin biológus és (állítása szerint) egykori iraki fegyverellenőr (többször próbálkozott politikusként is, szerény sikerrel) szerint is az Egyesült Államok hozta létre koronavírust. A cél pedig Kína meggyengítése. Elméletét legalább 18 alkalommal közzétette az orosz állami tv 2020. január 27. és április vége között.

Amikor a vírus elérte az Egyesült Államokat, Nikulin módosította nézeteit: a világjárvány mögött akkortól a „globalistákat” kezdte sejteni, akik az emberiség létszámát akarják lecsökkenteni. 

Az Egyesült Államok korábbi fegyverfelügyelője, Richard Butler nem emlékezett rá, hogy valaha találkozott volna munkája során Nikulinnal. Az ENSZ nyilvántartásaiban sem lelhető fel róla semmiféle foglalkoztatási adat. 

Amikor szembesítették azzal, hogy Butler nem ismeri, Nikulin rutinosan kezelte a kifogást azzal, hogy „ez az ő véleménye.”

Greg Rubini egy arctalan internetes összeesküvéselmélet-gyáros (vagy csoport). Valószínű, hogy ez egy álnév, de azt állítja, hogy magas szintű hírszerzési kapcsolatokkal rendelkezik. A 2017 óta aktív amerikai összeesküvéselmélet-hívő mozgalom, a QAnon rendszeresen hivatkozik rá. 

Állítása egyszerű: Anthony Fauci amerikai orvos, virológus hozta létre a koronavírust, azért, hogy azt biológiai fegyverként használhassák a világ népességének csökkentésére, és Donald Trump hatalmának aláásására. (Anthony Fauci 2020-ban a maszkviselés egyik első szószólója volt az USA-ban. Amúgy pedig Joe Biden megválasztott amerikai elnök egészségügyi főtanácsadója.)

Kevin Barrett, a Wisconsin-Madisoni Egyetem volt iszlámoktatójának, már akkor ott kellett hagynia a katedrát, amikor azt állította, hogy a 2001. szeptember 11-i terrortámadások mögött az Egyesült Államok és Izrael kormányához kötődő emberek állnak. 

Most 80 százalékig biztos abban, hogy a koronavírust az amerikai kormány hozta létre biofegyverként, és Kína ellen használták. 

Az iráni PressTV-nek azt mondta, hogy Irán volt a másodlagos célpont, nem véletlen, hogy az elsők között jelent meg ott a vírus. 

Kilóg a kemény magból Luc Montagnier. Ő ugyanis világhírű virológus, a HIV felfedezéséért pedig 2008-ban elnyerte a Nobel-díjat.

A világjárvány kitörése után nem sokkal, 2020 áprilisában azt állította a CNews francia hírcsatornának, hogy

a koronavírus nem a természetből származik, hanem egy manipulált kórokozó.

Azt is állítja, hogy az AIDS elleni védőoltás genetikai anyagát adták a koronavírushoz, azaz HIV-szekvenciákat találtak a koronavírusban. Más szakértők ezzel szemben határozottan cáfolják, hogy a HIV-nek köze van a koronavírushoz.

Ali Khamenei, Irán jelenlegi irányítója, legfőbb döntéshozója az egyetlen állami vezető a világon, aki hivatalosan kimondta, hogy

a koronavírus az USA bilológiai fegyvere.

Politikai krédója hatalomra kerülése, 1981 óta meglehetősen egyszerű és tömör: „Ne bízz Amerikában”. A járvány kitörésekor Hossein Salami katonai főparancsnokkal karöltve országos biológiai támadás elleni gyakorlatokat indított. 

Visszautasította az Egyesült Államok segítségét, mondván, hogy az amerikai orvostudomány a vírus egyik terjesztője. Nem volt hajlandó elfogadni a Nagy-Britanniában és az Egyesült Államokban gyártott koronavírus-vakcinákat sem, sőt egyenesen megtiltotta használatukat.

Hogy honnan jött a koronavírus, kinek áll érdekében a járvány, és mi a célból, csak egy a kedvelt topikok közül. Vannak összeesküvés-zsonglőrök, akik egyszerre több hangszeren is játszanak. Nem ritkán, ha módjuk van rá, multiszkeptikus nagyzenekari koncertet is tartanak.   

(Borítókép: Színezett fotó a koronavírusról mikroszkóp alatt. Fotó: BSIP / UIG / Getty Images)

Megosztás/Share

Forrás: https://index.hu/kulfold/2021/02/15/koronavirus-osszeeskuves-elmeletek-/