Egy 90 éves nő négy kilométert gyalogolt a 30 centiméteres hóban, hogy megkapja a vakcinát

https://images.hvg.hu/image.aspx?id=649d2ede-a5d7-479b-b245-3f66dae09d84
Megosztás/Share

A kemény tél sem tudta megállítani a Seattle-ben élő Fran Goldmant.

Seattle környékén 30 centiméteres hó hullott azon a reggelen, amikor a 90 éves Fran Goldmannek időpontja volt a koronavírus elleni oltása. Az idős nő azonban annyira elszánt volt, hogy gyalog nekiindult az útnak. A helyi tévé szerint majdnem négy kilométert gyalogolt így, ami már önmagában szép sportteljesítmény, a korával megszorozva pedig egyenesen lenyűgöző.

A nő azt mondta, már így is rengeteg idejébe került, hogy időpontot kapjon az oltásra, ezért aztán nem akarta elszalasztani az alkalmat. A nagy hó miatt az autóval közlekedés nem jöhetett szóba, így maradt a gyaloglás.

Fran Goldman, miután sikeresen teljesítette a távot, megkapta az oltást. Amikor azt mondták neki, hogy 15 percre le kell ülnie, hogy lássák, hogyan reagál a szervezete az oltásra, van-e valami kezelendő mellékhatása, a nő csak annyit mondott: nagyon szívesen ül kicsit.

Azt reméli, hogy a második oltásra már autóval mehet, de ha mégsem, bármikor ismét legyalogolja a távot.

Ide kattintva eléri a Nyüzsi további cikkeit, azonnali véleményeket, érdekességeket, szórakoztató mémeket, gif-eket, videókat.

Még több Élet + Stílus a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

 

Megosztás/Share

Forrás: http://hvg.hu/elet/20210216_Egy_90_eves_no_negy_kilometert_gyalogolt_a_30_centimeteres_hoban_hogy_megkapja_a_vakcinat#rss