Egy év után bukkant fel ismét a nyilvánosság előtt Kim Dzsong Un felesége

https://images.hvg.hu/image.aspx?id=cac556ae-8be9-4315-9b90-8991aef34750
Megosztás/Share

Egy koncerten fotózták le a diktátort a nejével.

Koronavírus – a második év

Több mint egy év telt el azóta, hogy a kínai hatóságok egy új, sebesen terjedő vírus felbukkanását jelentették a WHO-nak. Aligha akad azóta olyan ember a világon, aki ne hallotta volna a Covid–19 kifejezést, és mind többen gyászolnak rokont vagy barátot, akivel az új betegség végzett, miközben egzisztenciák dőltek romba hetek alatt, és a teljes életünket átírta a járvány. Mostanra elkészültek az oltások is, ami viszont nemcsak reményt, de ismét rengeteg kérdést is felvet, miközben a vírust nem hogy megállítani nem sikerült, de újabb mutációja is fenyeget. E harc a részleteit találja meg cikksorozatunkban.

Egy év után jelent meg ismét a nyilvánosság előtt Ri Szol Dzsu, Kim Dzsong Un felesége. A BBC cikke szerint egy ünnepi koncerten vett részt, amiről a pártlap, a Rodong Sinmun közölt képeket.

Ri Szol Dzsu korábban gyakran volt a férje mellett hivatalos eseményeken, de tavaly január óta most bukkant fel először. A dél-koreai hírszerzés arról tájékoztatta a parlamentet, hogy Ri a koronavírus miatt kerülte a nyilvános megjelenést és az elmúlt időt valószínűleg a gyerekeikkel töltötte. A házaspárnak 3 gyereke van.

© AFP/KCNA

A közzétett fotókon egyébként feltűnő, hogy senki sem visel maszkot és a távolságot sem tartják a résztvevők.

Megosztás/Share

Forrás: http://hvg.hu/elet/20210217_Kim_Dzsong_Un_feleseg_ri_szol_dzsu#rss