Griezmann a riporternek: Mi a f… közöd hozzá?

https://kep.index.hu/1/0/3670/36708/367084/36708485_2803871_917be74ebe58b8d9a2c34459157a83cd_wm.jpg
Megosztás/Share

Katalóniában a koronavírus-világjárvány miatt este tíz után kijárási tilalom van érvényben, amit elvileg csak különleges ügyben, különleges engedéllyel lehet megszegni. A barcelonai újságírók azonban nem most érkeztek a hat-húszassal, valami azt súgta nekik, hogy érdemes megszállni az El Prat repülőtér környékét, mert valami biztosan a horgukra akad.

Nem is kellett csalatkozniuk. Két órával a Barcelona–Paris Saint-Germain BL-nyolcaddöntő lefújása után egyszer csak fékezett egy Cupra a reptér parkolójában – tavalyelőtt óta a SEAT a Barca kocsiszponzora –, és egy piros kapucnis alak kezdett szedelőzködni a csomagtartónál. A riporterek azonnal megrohanták az illetőt, aki nem más volt, mint Antoine Griezmann, a csapat francia világbajnok csatára.

Éjjel egykor, két órával a meccs lefújása és három órával a kijárási tilalom életbe lépése után.

A tévések persze megrohanták Griezmannt, és érdeklődtek, ugyan hová utazik ilyen sietve. (Az igazsághoz tartozik, hogy a BL-nyolcaddöntő után két nap szabadságot kaptak a játékosok, legközelebb vasárnap 14 órakor játszik a csapat, a Cádizt fogadja a La Liga 23. fordulójában.)

Griezmann nem tűnt túlságosan közlékenynek, bár az is igaz, hogy a riporterek nem igazán tisztelték a csatár magánszféráját. Egy idő után Griezmann-nál elszakadt a cérna, és emelkedett hangon visszakérdezett: Qué te importa a ti? Ami szabad fordításban körülbelül ezt jelenti:

Mi a f… közöd van hozzá? 

Mondanunk sem kell, a jelenet – amit természetesen rögzített a videó – rögvest felkerült a Twitterre. Na, amit kapott Griezmann a kommentelőktől, azt nem teszi zsebre. A legtöbben azt kérték számon rajta, hogyan merészel kimenni az utcára három órával a minden polgárra érvényes kijárási tilalom kezdete után.

Ja, kérem, a törvény mindenkire vonatkozik.

Kivéve a gyevi bírót. 

Megosztás/Share

Forrás: https://index.hu/sport/2021/02/17/griezmann-a-riporternek-mi-a-f...-kozod-hozza-/