Mbappé barcelonai remeklése rossz hír a Real Madridnak

https://kep.index.hu/1/0/3672/36727/367275/36727593_2805221_74bfac40fcb504b048ae2d21b907abc4_wm.jpg
Megosztás/Share

A 22 éves világbajnok támadó keddi – és eddigi – remekléséről szerdán bővebb anyaggal jelentkeztünk, hangsúlyozva, hogy még Puskás Ferenc sem volt arra képes a Camp Nouban, mint Mbappé.

A transfermarkt.de 180 millió euróra taksálja a piaci értékét, ezzel toronymagasan a világ legjobbja ebben a kategóriában.

A Real Madrid már hosszú évek óta próbálja megszerezni a Monaco színeiben berobbanó titánt, akinek a barcelonai remeklése – a három gól mellett kilenc sikeres csel és négy kulcspassz is volt a neve mellett – továbbra srófolhatja az árát.

A királyi gárda helyzetét könnyíthette volna, hogy Lionel Messi minden bizonnyal távozik a Barcelonából, és a hírek szerint a párizsi gárda lehet az új állomása, ha ez valóban megtörténik. Ugyanakkor a BL-nyolcaddöntő első felvonása után a Marca újságírója szerint a francia együttesnél aligha érdeklődnek az iránt, hogy a 22 éves sztárjukat egy akkor már 34 évesre cseréljék le:

Nem lehetnek ennyire őrültek

– vélekedik Juan Ignacio García-Ochoa.

Cikkében arról ír, hogy ha még el is adná a PSG Mbappét, akkor ennek óriási ára lenne, akár 200 millió euró is lehet ez az összeg, a koronavírus-világjárvány miatt pedig még a királyi gárdának sincs ennyi pénze jelenleg.

A kérők malmára hajthatja a vizet, hogy a világbajnok futballista szerződése jövő nyáron lejár, de a keddi teljesítmény után alighanem hamarosan egy új ajánlat érkezik a PSG-től – akár egy üres csekk formájában, hogy mondjon egy számot Mbappé…

A Camp Nouban mutatott teljesítménye után minden bizonnyal bármit megadnak neki a párizsiak.

Megosztás/Share

Forrás: https://index.hu/sport/futball/2021/02/18/mbappe-barcelonai-remeklese-rossz-hir-a-real-madridnak/