A Mediaworks kötelezővé tette az oltást a dolgozóinak

Megosztás/Share

A kormánypárti Mediaworks levélben értesítette a dolgozóit, hogy kötelezővé teszik az oltást – tudta meg a Magyar Hang.

Azt írták, „a folyamatosan romló járványügyi adatok ismeretében” most látták elérkezettnek az időt, hogy éljenek a kormányrendelet adta felhatalmazással, és „felelősen gondolkodó és cselekvő munkáltatóként” azt a döntést hozták, hogy december 31. után minden kockázatos munkakörben dolgozó embernél a munkavállalás feltétele a vakcina felvétele.

Minden munkakört kockázatosnak tekintenek, aminél a munkavállalók másokkal egy légtérben dolgoznak, esetleg üzleti vagy más partnerekkel találkozhatnak. Az eddig már kétszer oltott és védettségi igazolvánnyal rendelkező munkatársaknál a döntés semmilyen gyakorlati következménnyel nem jár. Csak az élvez mentességet ez alól, aki orvosi papírral igazolni tudja, hogy számára az oltás felvétele ellenjavallt – írják.

Magyarország egyik legnagyobb munkáltatója, a Mészáros Csoport korábban közölte, náluk nem lesz kötelező a koronavírus elleni védőoltás.

Megosztás/Share

Forrás: https://444.hu/2021/11/10/a-mediaworks-kotelezove-tette-az-oltast-a-dolgozoinak?utm_source=rss_feed&utm_medium=rss&utm_campaign=rss_syndication