Egy kommunista delegáció elment Karl Marx londoni sírjához, másnap Salt Bae aranyozott steakkel etette meg őket

Megosztás/Share

A vietnami kormányzó kommunista párt egyik magas rangú tisztviselőjét a híres szakács, Salt Bae aranyozott steakkel etette, miközben a távol-keleti ország a járvány alatt súlyos élelmiszerhiánnyal és egyre romló szegénységi rátákkal küzd. A show-ról videó is előkerült:

A török sószóró séf (igazi nevén: Nusret Gokce) éttermében, a Nusr-e-ben 260 ezer forintért árulják a steaket.

To Lam Vietnam közbiztonsági minisztere vezette a küldöttséget a skóciai Glasgow-ban a hónapban megtartott COP26 klímacsúcson. November 2-án – egy nappal azelőtt, hogy beugrottak volna Salt Bae-hez – hivatalos látogatást tettek Karl Marx sírjánál is Londonban.

To Lam havi fizetése kb. 180-250 ezer forintnak felel meg. Az ország kommunista vezetése nem reagált a hírre.

A Facebook anyavállalata kedden közölte, hogy feloldotta a #saltbae hashtag blokkolását, miután kiderült, hogy a címkét világszerte blokkolták pár nappal azután, hogy az interneten közzétették a szocialista luxusvacsoráról készült videót. Nem árulták el, miért blokkolták a hashtaget. (Vice, Reuters)

Megosztás/Share

Forrás: https://444.hu/2021/11/10/egy-kommunista-delegacio-elment-karl-marx-londoni-sirjahoz-masnap-salt-bae-aranyozott-steakkel-etette-meg-oket?utm_source=rss_feed&utm_medium=rss&utm_campaign=rss_syndication