Elhunyt egy egyéves koronavírus-fertőzött kislány

Megosztás/Share

Folyamatosan romlanak a járványügyi adatok, 98 újabb koronavírusos áldozatot jelentett ma az operatív törzs. Ahogy minden nap, ezúttal is azzal a megjegyezéssel jelentették ezt be, hogy az áldozatok többségében idős, krónikus betegek.

A ma jelentett áldozatok átlagéletkora valóban 71,36 év, de az elhunytak között van egy egyéves kislány is. Alapbetegségként mentális betegséget tüntettek fel nála.

Az áldozatok között van egy 22 éves Down-szindrómás férfi és egy 31 éves nő is (a koronavirus.gov.hu szerint mentális betegsége volt). Egy 37 éves nőnél cukorbetegség, magasvérnyomás-betegség, iszkémiás szívbetegség szerepel az alapbetegségek mellett. Van 42 éves (magasvérnyomás-betegség, idült veseelégtelenség) és 48 éves (magas vérnyomás) áldozat is.

Az áldozatok többségénél a magas vérnyomást tüntették fel alapbetegségnek, de van olyan 46 és 80 éves áldozat is, akiknek nem volt ismert alapbetegsége.

Megosztás/Share

Forrás: https://444.hu/2021/11/10/elhunyt-egy-egyeves-koronavirus-fertozott-kislany?utm_source=rss_feed&utm_medium=rss&utm_campaign=rss_syndication