Merkely Béla napi átlag 70 oltásába Tóth Gabiék is befértek

Megosztás/Share

„Köszönjük Dr. Merkely Bélának, hogy rendelkezésünkre állt és beoltott minket” – írta Instagramon Tóth Vera énekesnő legújabb fotója mellett, amin húgával, a szintén énekesnő Tóth Gabival és annak férjével, a séfként dolgozó Krausz Gáborral szelfiznek Merkely Bélával, a Semmelweis Egyetem rektorával, miután megkapták harmadik oltásukat.

Tóthéknak óriási szerencséje volt, hogy Merkely időt tudott szakítani rájuk, hisz mint ahogy korábban megírtuk, a SOTE rektora „december 26. óta naponta, átlagosan 70 oltást adott be”, és „a hét minden napján, átlagosan 14 – 18 órát dolgozik”. Az egyetem közleménye szerint „volt olyan hétvége, amikor több, mint ezer oltást adott be”, amiből az következik, hogy Merkely akkor átlagosan 3 percenként adott be egy oltást.

Tóth Vera nyilvános Instagram-oldalon közzétett fotóját sajnos csak ezen a linken keresztül tudom megmutatni, ugyanis az énekesnő oldalán közölte, hogy a hivatalos és nyilvános oldalán szereplő, bárki számára bármikor megtekinthető fotók „felhasználása engedélyköteles”.

Megosztás/Share

Forrás: https://444.hu/2021/11/10/merkely-bela-napi-atlag-70-oltasaba-toth-gabiek-is-befertek?utm_source=rss_feed&utm_medium=rss&utm_campaign=rss_syndication